2016-08-28 12:35:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A nap zűrzavarral kezdődik

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll szemben a Plútóval. Ma sokkal aktívabb lesz, vállalkozó kedve megnő. Folyamatok, szándékok, találkozók jönnek létre. Egész nap teljesen akcióban van, alig tart szünetet, és a végén joggal lesz büszke a teljesítményére.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap túlságosan sok zavaró elemet tartalmaz. Hangulata állandóan ingadozik. Sok minden történhet ma. Élvezze a napot, és csak azzal foglalkozzon, ami tetszik Önnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll kellemetlen kapcsolatban az Uránusszal. Ez nem a legjobb az Ön számára, fárasztónak ígérkezik a nap. Pedig tele lenne vállalkozó kedvvel, és sportolni is szeretne. Ne essen túlzásokba, ha nincs edzésben. Délután a baráti találkozó vidám lesz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Plútóval. Sok olyan dolog van, amit el kellene még intéznie. Olyan érzése lehet, mintha valaki sajnálná Öntől ezt a szabad napot. Ne csodálkozzon, a bolygók miatt van így.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sok élményt szeretne átélni, és nagyon türelmetlenné válik, ha valami nem az Ön tervei szerint alakul. Egy találkozás a barátaival nagyon izgalmasnak ígérkezik. Most biztosan nem fog unatkozni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars és a Szaturnusz együtt állnak. Emiatt mások túlságosan is féktelennek tűnnek Önnek, olykor még tolakodónak is, és ezt egyáltalán nem szereti. Ma ne provokáljon senkit a szavaival. A tréfásnak szánt megjegyzéseket is rossz néven vehetik egyesek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars együtt áll a Szaturnusszal. Ez energiát ad Önnek. Csodálatos lesz a kisugárzása, és tele lesz lendülettel. Már korán reggel aktívnak érezheti magát. Túrázni, úszni, vagy kerékpározni lesz kedve.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars és a Szaturnusz együtt állnak, de a nap sajnos kissé zűrzavarosan kezdődik. Ha erős a meggyőződése egy dologgal kapcsolatban, akkor nem szabad sajnálnia a fáradságot, vágjon bele!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok mindent szeretne, és nem is hagyja fékezni magát. Kedve lesz kifárasztani egy kicsit magát, elmenni a végső határokig, például sport közben. Legyen óvatosabb egy kicsit!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A nap zűrzavarral kezdődik. Próbálja meg kikapcsolni magát, ha úgy érzi, hogy ez már sok Önnek. Ma furcsa dolgok történhetnek. Várja ki, amíg minden elcsendesül.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lendületben van, élvezi a száguldást és a jó hangulatot, ez jellemzi a mai napot. Az élet gyönyörű, ezt Önnek nem kell magyarázni! Ön mindenből képes a legjobbat kihozni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma feltétlenül szeretne valamit tenni. Váratlan eseményekre is számítania kell. Esetleg meglepetés szerűen meghívást kaphat egy partira, mindenképpen fogadja el, mert régi ismerősökkel találkozhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: